Hotel COLCHI - příjemné ubytovací zařízení Uničov

Střelice č. 37, 783 81 Uničov Olomoucký kraj

  • Telefon: +420 585 052 266
  • Mobil: +420 733 639 415
  • Mobil: +420 602 755 819
  • Mobil: +420 733 639 415
  • IČO: 48398055

Popis činnosti

Ubytování poskytujeme v jedno nebo dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením - v evropském standardu. Maximální kapacita ubytování je 27 - 30 osob. K dispozici je i klubovna vhodná pro pořádání porad nebo školení. Klidné vesnické prostředí v těsném sousedství CHKO Litovelské Pomoraví nabízí ideální podmínky pro rodinnou rekreaci nebo výborné podmínky pro cykloturistiku - v regionu Střední Morava.

Jídelní lístek poskytuje velkou rozmanitost jídel ze zvěřiny, především specialit z dančího, kančího masa a pernaté zvěře. Dále nabízíme speciality z masa vepřového, hovězího, drůbežího a z ryb. Z dietní kuchyně Vám připravíme teplé i studené předkrmy a rovněž i lahodné a chutné poháry.

V hotelu jsou vhodné prostory pro konání svateb, recepcí, hostin, rodinných oslav, pracovních porad, školení apod.

Společnost COLCHI obhospodařuje dvě honitby o výměře cca 2.000ha. Lesní honitba je součástí Chráněné krajinné oblasti Litovelské Pomoraví, má charakter lužního lesa se zastoupením dubu, lípy, břízy, habru a z části smrku. Různověké porosty s výrazným podílem mlazin skýtají příznivé podmínky pro chov zvěře danší, srnční, černé a také bažantů.

Společnost COLCHI provozuje hotelové a restaurační zařízení zaměřené na loveckou turistiku a sloužící především loveckým hostům. K dispozici je 13 pokojů s 30 lůžky. Pokoje jsou vybaveny v evropském standardu, lovečtí hosté mají pokoje k dispozici po celý průběh lovu. Umístění loveckého psa na pokoji je možné, parkoviště je hlídané.

Restaurace s celodenním provozem je zaměřena na zvěřinová jídla s pestrou nabídkou předkrmů a rovněž jídel z masa vepřového, hovězího i drůbeže. Snídaně jsou podávány formou švédského stolu, popřípadě podle přání hosta. K dispozici je venkovní posezení, herna apod. K dispozici je i broková střelnice.

V případě zájmu je možnost návštěvy barokního zámku Úsov s loveckým muzeem, bývalé sídlo Lichtenštejnů a hrady Bouzov a Sovinec.

Klidné vesnické prostředí v těsné blízkosti honiteb a lužního lesa nabízí mimo myslivecké vyžití také duševní a tělesnou relaxaci.

 

Odeslat poptávku nebo dotaz: Hotel COLCHI - příjemné ubytovací zařízení Uničov

Otevírací doba: dle telefonické dohody
Střelice č. 37, 783 81 Uničov